Karácsonyra prémium dizájner táskát 300 ezer alatt? Íme 7 kiváló lehetőség

Az üzletek fényeiből és a városi díszítésből már érezhetjük, bizony nyakunkon az év legmeghittebb ünnepe. Ajándékot adni és kapni kétségtelenül örömet okoz, és tény, hogy valaki a szarvasos pulcsiktól ájul el, azért egy méregdrága táskának több esélye van elállítani lélegzetét szívünk hölgyének. Összeszedtünk 7 dizájner táskát, amely a családi kassza bedöntése nélkül csal mosolyt királynőink szájára.

 

Mulberry Bayswater

Az üzletasszonyi élet aktív résztvevőinek tökéletes ajándék lesz az egyediségből ötös Mulberry Babyswater. A „mindent a szemnek” szinten nem álltak meg a dizájnerek, hiszen okos zsebeinek hála laptoptól kezdve iratokon át vaskos kulcscsomók is vidáman elférnek ebben a felettébb cuki műalkotásban.

 

Vintage Gucci

A Gucci márkát nyilvánvalóan nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen olyan áhított táskák fűződnek a neve mellé, mint a Dionysus és a Marmont – csak hogy néhányat említsünk. A Vintage eszünkbe juttatja, hogy bizony a gyönyörű klasszikusokról sosem szabad megfeledkezni. Tény, hogy nem fogja tudni telerámolni mindennel tulajdonosa, viszont a soppingolás során páratlanul fog lógni a vállán. Gyönyörű, fekete, akarod!

 

 

Balenciaga City bag

Nem túlzás azt állítani, a belevaló, lazább és fiatalosabb ízlésű hölgyemények vágyálma a Balenciaga City tása. A szegecselés és a bőr valami egészen hihetetlen hangulatot varázsol a táskának, és bár városi viseletre tervezték, valójában bármilyen szituációban felvillanyozva egészít ki. Ha esetleg a rózsaszín sok lenne, szolidabb változatokban is rendelhető (pl.: bézs).

 

 

Céline Trapeze

A Céline Trapeze remekmű mindennapos használatra született, így nem is lehet kérdés, hogy olyan célszemélynek érdemes ajándékozni, aki rendszeresen használni is fogja. Iratok, laptop, tablet, kiegészítők az okos zsebkialakításnak mind megtalálják benne a helyüket, a választható színeket tekintve pedig az extravagánstól a simulékony, szolid változatig mindenki megtalálja a számítását.

 

Chanel Mini Flap táska

Bár ezen a listán egyetlen táska sem okozna csalódást, a kellemes mértékű ájulást nálunk leginkább a Chanel táskája váltotta ki. Az elegáns kimozdulós estékhez egyszerűen elengedhetetlen és az előítéletekkel ellentétben egy autó ára alatt is birtokolható a kicsike. Hát nem fantasztikus?

 

 

Prada Small Saffiano bag

A Prada Saffianot tulajdonosa különösen imádni fogja anyaga miatt. Az fix, hogy ezen nem fognak meglátszódni a kisebb karcolások és évek múlva is teljesen újnak fog tűnni. Méretéből fakadóan egy soppingoláshoz tökéletes és a kényelmes fogású füleknek hála a begyűjtött bevásárló táskákat is kényelmesen lóbálhatjuk mellete. Pasztel színekben is gyönyörű, viszont világoskékben egyenesen lélegzetelállító. Azonnali vétel.

Louis Vuitton Neverfull

Na, erre a modellre aztán garantáltan minden nőnek fáj a foga. Mérete – nevéből adódóan – tökéletes, vászon anyaga pedig már a 2007-es bemutatás óta is eszméletlen strapabíró, valóságos modern klasszikus. Imádtuk a Monogram változatot, ám ez a Damier Azur verzió teljesen új szintre emelte a modell megítélését.

 

Fontos még hozzáfűzni, amennyiben bőr anyagból készített táskára esik választásod, mindenképpen vásárolj be azokból az ápoló/tisztító szerekből, amelyeket a típushoz ajánlanak. Általában a forgalmazóknál külön szekció van ezekre vonatkozóan, ha már úgy is arra jársz, érdemes ezekből is bepakolni a kosárba. Hidd el, a hölgyek nem csak hordani, hanem kényeztetni is imádni fogják ezeket a szépségeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.