Méregdrága márkák a női táskák világában

Egy mondat, melyet valószínűleg egy nőtől sem fogsz hallani: „Táskából is megárt a sok”. Kis túlzással kijelenthető, hogy minden nő álma egy méregdrága táskákból álló kollekció. Mivel ezek a méltán népszerű kiegészítők szinte végtelen szín- és anyagkombinációban kaphatóak, alkalomhoz illően kedvére válogathatunk belőlük. A bőség zavarában meglehetősen nehéz a választás, sokaknak mégis egyenlő a táska vásárlás a shoppingolással.

A következőkben összeszedtünk 10 méregdrága női táska márkát, melyekből minden nő szeretne megkaparintani legalább egy példányt.

 

Chanel

Ha akarnánk, sem tudnánk kihagyni a Chanel-t egy ilyen listáról. A márka történetében számtalanszor láthattuk táskáikat Hollywood-i sztárokon Oscar díjátadókon, film premiereken, illetve különféle divatbemutatókon. A Chanel mindig is megkérte a minőség és egyediség árát, Diamond Forever táskájukért nem kevesebbet, mint 261 000 dollárt kérnek el.

Fendi

Ha olasz luxus minőségről beszélünk, itt egy márka, amely nem kerülheti el figyelmünket. A Fendi divatház 1925-ben alapult és „Baguette” táskáival jelentős hírnevet szerzett az évtizedek alatt. Ezek a táskák fehér báránybőrből, fekete krokodilbőrből és számos egyéb egyedi dizájn megoldással vásárolhatóak 15 000 dolláros ár körül.

Hermes

A Hermes egyik legdrágább táskája – Birkin Bag – nem másról, mint az énekes-színész Jane Birkinről kapta nevét, és bizony-bizony egy laza másfél millió dollárt elkérnek érte. A krokodil bőrből készült táskához 10 karátos gyémánt és fehérarany díszítés is jár.

Hilde Palladino

A 39 gyémánttal kirakott, fehér krokodilbőrből készült, fehérarannyal díszített táskát a norvég származású Hilde Palladino dizájnernek köszönhetjük. A közel 40 000 dolláros árcédulát mi sem indokolja jobban, mint hogy alkotóját olyan neves tervezők nevével említik egy lapon, mint Bergdorf Goodman, vagy Harvey Nichols.

Lana marks

Lana Marks CEO által tervezett táskák aligátor, krokodil, strucc, valamint gyík bőrből készülnek. A több mint 100 színvariációban és 150 dizájn kombinációval kapható táskákat gyakran választják hírességek, akik szeretnének eltérni a „hagyományos” Chanel, Louis Vuitton megjelenéstől.

Legutóbb például Charlize Theron színésznőé volt a megtiszteltetés, hogy a vörös szőnyegen egy 100 ezer dolláros Lana Marks Cleopatra táskával mutatkozzon, amelyet 1500 darab, fehéraranyba foglalt fekete és fehér gyémánt díszített.

Louis Vuitton

Senkinek sem meglepetés, hogy a Louis Vuitton-t a listán láthatjuk. A francia divatház már két évszázada az elegancia és a felsőosztály szimbóluma, népszerű felsőbb kategóriás táskáik pedig 50 000 dollártól kezdődnek.

Marc Jacobs

Ezt a márkát rendkívül exkluzív, 50 000 dolláros Caralyn Crocodile táskája tette híressé. Igencsak borsos ára egyáltalán nem tartotta vissza a vásárlókat, hiszen a lila krokodilbőrből készült kiegészítő a márka legnépszerűbb termékévé nőtte ki magát.

Mouawad

A Mouawad 1001 éjszaka gyémánt táska, amely 18 karátos arany kirakással és több mint 4500 gyémántjával még a Ginisz rekordok könyvébe is bekerült a legrdágább kézitáska cím elnyerésével. Hogy mennyibe is kerül? Csupán 3,8 millió dollár.

Prada

A Prada neve senkinek sem újdonság, aki a luxuscikkek terén bármennyire is járatos. Az 1913-ban alapított olasz divatház lábbelik, parfümök, ékszerek és táskák terén is neves múltra tekinthet vissza, népszerű táskáiért pedig könnyedén elkér 10 000 dollárt.

Judith Leiber

A magyar származású Judith Leiber dizájner 1963-ban alapította cégét és nem kellett sok idő, hogy Európa után az egész Földet meghódítsa.  A Precious Rose bag az egyik legdrágább darabjuk, 42 karátos gyémántok, zafírok és turmalinnal készült , darabja pedig 90ezer dollárba kerül.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.