Silk Intensive, a szőrnövekedés gátló krém

Ha azt hiszed, hogy egy hatékony szőrtelenítő eljárásnak mindenképpen fájdalmasnak vagy drágának kell lennie, tévedsz! Felejtsd el, hogy naponta használod a borotvát, vagy hogy túl gyakran nyúlsz az epilátorért, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket. Ezeket a problémákat felismerve fejlesztettük ki a Silk Intensive szőrnövekedés gátló krémet, ami nemcsak a szőrszálak mennyiségét csökkentheti, de az erősségüket is visszafoghatja.

Szőrnövekedést gátló hatás természetes alapanyagokkal

 

Míg a szőreltávolító krémek tömve vannak káros összetevőkkel, amelyek irritálhatják a bőrt és a környezeti hatásuk sem kedvező, addig a Silk Intensive szőrnövekedés gátló krém kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz, allergénektől mentes és akár kismamák is használhatják. Sokan kérdezik, hogy az összetevők minősége megengedi-e, hogy a terméket arcra is használják, és a válasz az, hogy igen, a krémet bárhol használhatjuk a bőrünkön, akár az arcon, vagy intim területeken is!

A fő hatóanyag a krémben a telocapil, ami a szőrnövekedést gátló hatást biztosítja.

Hidratálás és ritkább szőrtelenítés!

A Silk Intensive nemcsak a szőrnövekedés gátló hatása miatt nagyszerű, hanem hidratálóképessége miatt is. Használd egyszerűen, mint egy testápolót, emellett nem kell külön hidratálnod a bőrödet, így a rutinodba sem szükséges plusz egy lépést beiktatni.
A szőrnövekedés gátló krém használata mellett a szőrtelenítési kezelések között eltelt idő megnövekedhet, így nem lesz szükség olyan gyakran elvégezni ezeket a procedúrákat, és a különböző eljárásokra kiadott pénz mennyisége is csökkenhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.