Kiváló női hátizsákok hétköznapokra

Akik a nap 24 órájában szeretik maguknál tudni laptopjukat, pontosan tudják mennyire fontos egy minőségi hátizsák. Habár a válltáskák meglehetősen szexin mutatnak, a hátfájás és a gerincferdülés már kevésbé vonzó. Vaj puha bőrtáskáktól kezdve strapabíró vászonból készült darabokig számos modellt kipróbáltunk, hogy megtaláljuk azokat a strapabíró hátizsákokat, amely a rendszeres igénybevétel mellett stílusban is helytállnak. Figyeltünk azokra is, akik nincsenek hozzánőve kütyüjeihez, így néhány kisebb méretű darabot is találhattok a listán.

Fjällräven Re-Kånken, Asos:

A svéd cég indulásakor egyértelmű céljául tűzte ki, hogy megoldást keres az iskolások hát és derék problémáit, azóta viszont igazi divatdiktátorrá nőtte ki magát. A legfrissebb terméke nem csupán ízléses, de konkrétan teljes mértékben környezetbarát, hiszen kizárólag újrahasznosított műanyagpalackokból készítették ( 11db üveg = 1 db táska). Habár pehelykönnyű, nem jelent problémát számára egy komoly esőzés, vagy ha éppen megkínáljuk egy kis betonnal. Rengeteg hasznos kis zsebet rejtettek bele a tervezők, illetve egy okos kis párnát is rejt, hogy a belegyömöszölt könyvek sarkai ne bántsák hátunkat. Habár cikkünkben ez az alkalmibb típusok listáját bővíti, belepróbáltunk egy 13-inch-es Macbookot, melyet bizony probléma nélkül elnyelt ez a szuper kis táska. Egyszerűen imádjuk. A kínálatban szivárvány mintás mellett irodai környezetben is vállalható fekete, valamint szürke változatok is elérhetőek.

 

The Cambridge Satchel Company Portrait hátizsák:

Egyszerűen minden fillért megér ez a bőrből készült, akár életen át is szolgáló darab. Ha egyszerre akarunk komolyak és trendik lenni, az ezüstös elegáns dizájnra tényleg nem lehet panaszunk, és praktikus mivoltának hála még egy 13 inches laptopot is elrejt. A gondosan struktúrált felépítésnek hála zsebei könnyedén hozzáférhetőek és biztonságosan zárhatóak. Egy hátránya, hogy edző felszerelésünket bizony külön kell cipelnünk. Alapvetően négy színben elérhető, viszont egy kis felárért cserébe személyreszabott változatot is rendelhetünk.

 

Eastpak Austin Blend Caramel:

Az Austin táskát irodai robotolástól kezdve vidéki kiruccanásokig bárhol praktikusnak fogod találni. Mivel a hát és váll részénél párnázott, a kipróbált darabok közül ez volt az egyik legkényelmesebb. Hihetetlenül tágas és a kiváló zárhatósága miatt tökéletes, ha sok dolgot viszel magaddal. A fő zseb mellett van egy kipárnázott laptop tartó és két méretes oldalzseb is az egyéb cuccoknak. Vintage barnában egészen egyszerűen zabálnivaló, de persze számos egyéb szín közül választhatsz.

 

Accessorize Nora hátizsák:

Akiknek az igazibőr nem férne bele morális, vagy költségvetési okokból, ám egy szimpla, elegáns és ízléses kisebb hátizsákra vágynak, az Accessorize modelljében biztosan meglelik számításukat. Három választható szín (kék, burgundi, fekete), összehúzható száj, praktikus oldalzsebek és kiválló kütyűnyelő adottságok, ez a Nora hátizsák. Ár/érték arány tökéletes.

 

 

Sandqvist Kim Ground, Wardow:

Nem csoda, ha régóta rajongunk a svéd Sandquist márkáért. Az alapítók célja egy olyan táska alkotása volt, ami egyaránt működik a zordabb északi viszonyok és a városi forgatag világában. Bár a 14 inches laptop tartó inkább a városi környezet felé húzza, kijelenthetjük, hogy sikerült. Ezen kívül tervezői két extra nagy elülső zsebbel is megáldották, amelynek hála a kotorászási idő jelentősen csökkenthető. A kényelmi szempontból is fantasztikus zsákból kék-zöld szín elérhető, amely egy kifejezetten őszies hatást kölcsönöz neki.

 

My Green Bag bőr utazó hátizsák:

Ha valami igazán egyedire vágysz, vess egy pillantást a londoni My Green Bag vállalat termékeire. Mivel vintage stílusú bőr hátizsákjaik kézzel készültek, gyakorlatilag nincs két egyforma. Ez a roll-top az egyik kedvencünk – ha sok dolgot szeretnél elsüllyeszteni benne, kiváló választás. csatos és összehúzható szája van és egy kis belső zsebe is van az apró dolgok számára. A felhasznált anyagok és dizájn gondoskodik róla, hogy akár 10 év múlva is dögös darab legyen.

 

BDG Canvas hátizsák

A hét különböző színben elérhető pamutvászon hátizsákkal senki sem nyúlhat félre. A világos zöldtől kezdve a lágy rózsaszínig számos verzióból választhatunk és mindegyikben van egy cipzárral zárható, laptop tartóval megspékelt hatalmas fő zseb. Garantáltan tartós és ízléses darab.

 

 

 

Mi-Pac Mini Pug Print hátizsák:

Ha szeretnél minden nap mosolyt csalni a körülötted elhaladók arcára, akkor ez a röfi mintás dizájnú Mi-Pac márkájú táska tökéletes választás számodra. A számos kis kacatnak szánt zsebbel és az elülső telefontartóval semmiképpen sem lesz hiányod helyben. Még tisztítani is könnyű, hiszen elég fognunk egy nedves rongyot időnként a tisztításához. A cipzár elég tartósnak tűnik és az állítható hevedernek köszönhetően ez is tökéletesen testreszabható.

 

Whistles Verity hátizsák:

Amennyiben egy klasszikus darabra fáj a fogad, a Whistles ízléses fekete táskája kiváló választás lehet számodra. Elöl egy praktikus erszény található, és ha elhúzzuk a cipzárt, még egy belső zseb is gondoskodik az apróbb értékek elrejtéséről. Mivel minőségi bőrből készült nem csupán strapabíró, de gyakorlatilag minden hétköznapi ruhadarabhoz passzol. A laptop és tablet hordozóknak azt javasolnánk, hogy habár van hely a táskában, tegyék azokat még egy plusz erszénybe, vagy védőtokba a maximális védelem érdekében.

 

Matt and Nat Brave hátizsák:

Bárki, aki egy megfizethető „vega” verziót akar, próbálja ki a kanadai Matt & Nat márka táskáit. Szuper stílusosak, és majdnem olyan valódinak tűnnek, mint az igazi bőr. Első ránézésre biztosan nem gondolnánk, hogy műanyagpalackokból készült a kicsike. Habár rengeteg hátizsákjuk van, amennyiben egy 13 inches laptopot is szeretnél elrejteni, a Brave-nél aligha van jobb választás. A rendkívül kidolgozott és átgondolt darab könnyen hozzáférhető oldalzsebekkel, cipzáras elülső zsebbel és egy állítható, kipárnázott hevederrel nem csak stílusos, de kényelmes viselet is egyben. A korall szín kicsit talán extravagánsnak tűnhet, viszont egyéb, finomabb dizájnban is megrendelhető.

 

Ítélet:

A RE-Kánken hátizsák volt a kedvencünk időtlen kvalitásaival: bármit belegyömöszölhetünk egy átlagos hétköznapon anélkül, hogy úgy tűnne, egy malaclopót csaptunk volna a hátunkra. A széles nyílású zsebeknek hála könnyedén hozzáférhetünk tartalmához. Az ízlésesebb bőrtáskák közül a Whistles vintage stílusú táskáját javasoljuk, illetve a The Cambridge Satchel Company, valamint a My Green Bag termékei is megérnek egy próbát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.